Vragen of hulp nodig? Bel +31 46 2021 000
Menu

Over ons

Ervaren team

Vanaf 2001 specialiseren wij ons op professionele IP-camera toepassingen voor bewaking, observatie, toegangscontrole en live-streaming. Hierbij maken we gebruik van de meest professionele merken hardware en intelligente software systemen.

Specialisten

Wij implementeren oplossingen bij o.a. industrie, verkeer, maritiem, bouw, overheid, zorg en woonhuizen. Daag ons uit met uw vraag over uw toepassing.

Innovaties

Wij maken gebruik van de nieuwste producten voor intelligente bewakingsoplossingen die we aanvullen met eigen innovatieve ontwikkelingen voor zowel hardware als software.

De hardware innovaties kunnen bijvoorbeeld bestaan uit 3D ontwerp en 3D print van camera toebehoren zoals beugels.

Voor software innovaties zijn dat bijvoorbeeld eigen applicaties voor live streaming en weergave van camera beelden maar ook applicaties voor de analyse van camera beelden.

ISO Certificering

Om te bevestigen dat wij een constante goede kwaliteit leveren zijn wij ISO gecertificeerd. Het betreft de certificering van kwaliteitsmanagement ISO 9001, milieumanagement ISO 14001, en Informatiebeveiliging ISO 27001.

Concurrerende prijzen

U ontvangt producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Bedrijven ontvangen daarbij de beste prijs voor de producten. Vraag naar uw bedrijfs account met extra korting.

Installatie en support

Alle oplossingen die wij adviseren gaan werken zoals de opdrachtgever het verwacht. Hiervoor hebben wij een team van installateurs en specialisten die remote configureren.

Samenwerken

Wij werken graag samen met installateurs, eenmansbedrijven of ICT afdelingen van bedrijven om samen uw oplossing tot een succes te maken.

Talen

Wij spreken Nederlands, Engels en Duits.

Juridisch

Arkasis BV is geregistreerd in Nederland bij de KvK onder nummer 60711574. Ons BTW nummer is NL-8540.271.78.B01. Wij maken gebruik van verschillende handelsnamen zoals WebcamCenter, NetcamViewer, NetcamCenter en BouwCam.

Locatie

Wij zijn gevestigd op de Markt 18 te Sittard, Nederland, dicht bij de Duitse en Belgische grens.